Punase sõstra moos õuntega

Mõnusalt hapukas keedis.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g punaseid sõstraid

200 g suhkrut

2 dl vett

2 õuna

Valmistamine

Pane vesi, sõstrad ja suhkur potti ning keeda moosiks. Lisa väikesteks kuubikuteks lõigatud õunad ja lase uuesti keema.

Lase jahtuda, siis vala moos klaaspurki.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Aed & Kodu (august 2008), pildi tegi ERLES.

LISA KOMMENTAAR

ErleS
postitatud 31.07.2011 23:52

Oli tõesti maitsev. Suhkurt panin veidi rohkem, kuna selle kogusega tundus hapukas.

kas
postitatud 29.07.2012 16:47

kuumalt ei või purki panna,Pole kunagi hoidiseis teinud nii,et maha lasen jahtuda

Kai
postitatud 29.07.2018 13:28

Vett ei soovitata üldse panna kui moosi teha ja purki olen Ka kuumalt pannud :)