Praetud suluguni juust

Praetud suluguni juust on mõnus gruusia-pärane suupiste. Eriti hästi sobib siia kõrvale värske münt või estragon.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g Suluguni juustu

1 sl nisujahu

1-2 sl võid

hakitud värsket münti või estragoni

Valmistamine

Lõika juust paksudeks umbes 1 cm viiludeks ning veereta jahus. Seejärel prae võis mõlemalt poolt kuldseks.

Lauale andmisel puista peale maitserohelist.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 15.12.2008 19:55

Tallinnas suluguni praadimiseks just parajate ümmarguste ratastena müügis, esimest korda proovisin ja tuli uskumatult kena krõbeda välispinnaga maitsev roog. Ühtegi maitseainet ei lisanud, aga kerge maitsestatud õli või midagi taolist annaks pisut vunki juurde, kuigi ka just niisma ol väga maitsev.

zoozi
postitatud 21.03.2010 23:04

Mõnus!

Elis
postitatud 23.03.2010 09:45

See on lihtsalt imehea! Sulugun on üldse üks suurepärane juustusort, aga sellisel kujul vist isegi kõige parem.

Kärt
postitatud 15.11.2010 21:15

Väga maitsev! Tõelisele juustusõbrale :)

Ilse
postitatud 15.11.2019 14:12

Mõnus!