Forellisuupisted

Toorjuustutäidisega forellirullid valmivad kiirelt ja lihtsalt ning maitsevad hästi koos tumeda rukkileivaga. Külmsuitsuforelli asemel võib kasutada ka külmsuitsulõhet.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit + jahutamine
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g külmsuitsuforelli või suitsulõhet õhukeste viiludena

100 g küüslaugumaitselist toorjuustu (nt Creme Bonjour)

2 viilu kandilist leiba

2 tl võid

lehtsalatit

Valmistamine

Laota õhukesed külmsuitsuforelliviilud toidukilele, määri peale toorjuust. Keera toidukile abil tihedasti rulli ning pane paariks tunniks kuni järgmise päevani külmkappi.
Serveerimiseks määri leivaviiludele võid, aseta peale salatilehed ja lõika leib ruutudeks.
Võta forellirull kilest välja, lõika 1,5 cm juppideks ning aseta ettevalmistatud leivaruutudele.

Retsept on Pereköögi kokaraamatust (2007), pildi tegi LUMETYDRUK.

LISA KOMMENTAAR

Lumetydruk
postitatud 05.02.2012 16:29

Kiiresti ja lihtsalt valmiv mõnus suupiste. Lisasin ohtralt tilli toorjuutu vahele.