Toorjuustutäidisega forellirullid valmivad kiirelt ja lihtsalt ning maitsevad hästi koos tumeda rukkileivaga. Külmsuitsuforelli asemel võib kasutada ka külmsuitsulõhet.
Laota õhukesed külmsuitsuforelliviilud toidukilele, määri peale toorjuust. Keera toidukile abil tihedasti rulli ning pane paariks tunniks kuni järgmise päevani külmkappi.
Serveerimiseks määri leivaviiludele võid, aseta peale salatilehed ja lõika leib ruutudeks.
Võta forellirull kilest välja, lõika 1,5 cm juppideks ning aseta ettevalmistatud leivaruutudele.
Retsept on Pereköögi kokaraamatust (2007), pildi tegi LUMETYDRUK.
Forellisuupisted
Toorjuustutäidisega forellirullid valmivad kiirelt ja lihtsalt ning maitsevad hästi koos tumeda rukkileivaga. Külmsuitsuforelli asemel võib kasutada ka külmsuitsulõhet.