Röstsaiad suitsuangerjakreemiga

Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Suitsuangerjakreem:

200 g kuumsuitsuangerjat

170 g maitsestamata toorjuustu

2 tl mädarõigast

sidruni mahla ja riivitud koort

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

röstitud saia

lehtsalatit

värsket maitserohelist

siiamarja

Valmistamine

Puhasta suitsuangerjas luudest. Purusta kala, toorjuust, mädarõigas ja sidrun kannmikseris kohevaks. Maitsesta soovi korral soola-pipraga.

Serveeri röstitud saiaviilul koos lehtsalati, värskete ürtide ja portsu siiamarjaga.

Retsept on mugandatud ajakirja Oma Maitse 2008. a. veebruarinumbrist. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 21.08.2016 11:43

Tuuli on saatnud sellise pildi kunagi: