Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.
200 g kuumsuitsuangerjat
170 g maitsestamata toorjuustu
2 tl mädarõigast
sidruni mahla ja riivitud koort
soola ja musta pipart
röstitud saia
lehtsalatit
värsket maitserohelist
siiamarja
Puhasta suitsuangerjas luudest. Purusta kala, toorjuust, mädarõigas ja sidrun kannmikseris kohevaks. Maitsesta soovi korral soola-pipraga.
Serveeri röstitud saiaviilul koos lehtsalati, värskete ürtide ja portsu siiamarjaga. Retsept on mugandatud ajakirja Oma Maitse 2008. a. veebruarinumbrist.
Tuuli on saatnud sellise pildi kunagi:
Röstsaiad suitsuangerjakreemiga
Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.