Porgandid kaselehtedega

Võis hautatud ja kaselehtedega maitsestatud porgandid on mõnus kevadsuvine roog.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

porgandit

võid

mett

kuivatatud väikeseid kaselehti

Valmistamine

Lõika porgandid väiksemateks tükkideks. Kuumuta potis või, lisa porgandid, maitsesta kergelt soolaga. Hauta madalapoolsel tulel kaane all aeg-ajalt segades, kuni porgandid on pehmed. 

Lisa mesi ja peenestatud kuivatatud või värsked kaselehed. Sega läbi ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud soomlaste Arktiset Aromit oy veebilehelt (Koivuporkkanat). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 27.12.2010 14:17

Huvitav, aga rohkem ei tee

Pille
postitatud 01.06.2020 16:18

Hexy saadetud foto ka: