Kaselehejook

Kaselehejook annab kauni värvi erinevatele kokteilidele.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

2.5 dl väikeseid kaselehti

mett

sidrunit

Valmistamine

Keeda lehti vees umbes 10 minutit.
Kurna lehed välja, lisa saadud 'kaselehemahlale' maitseks mett ja sidrunimahla.
Serveeri külmalt.

Retsept on soomlaste Arktiset Aromit oy veebilehelt (Koivujuoma )
LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 25.05.2010 08:52

Mina olen joonud ükskord neeruvaluga kaseleheteed, see ei olnud meeldiv kogemus. Nüüd proovisin selle joogi ära ja jäi päris maitsev. Ei oska öelda, kas panin kaselehti õige koguse(kas oleks nad pidanud mõõtetopsis hästi kokku suruma vm,) sest peale mee ja sidrunimahla lisamist ei tundund ma õieti ültse kaselehemaitset(mitte, et ma oleksin sellest maitsest puudust tundunud).