Sidrunimaitseline toorjuustu-kondenspiimakreem. Tegelikult on see ühe sidrunipiruka täidis, aga maitsev täidisekreem väärib omaette kreemiretsepti :)
200 g maitsestamata toorjuustu
400 g suhkruga kondenspiima
2 dl 35% rõõska koort
3 sidruni mahl ja riivitud koor
Hõõru toorjuust kausis puulusikaga pehmeks, sega juurde kondsenspiim.
Vahusta teises kausis rõõsk koor kohevaks pehmeks vahuks, siis lisa kondenspiima-toorjuustusegu, pidevalt edasi vahustades.
Lisa riivitud sidrunikoor ning pressitud mahl.
Vahusta, kuni saad koheva ja õhulise vahu.
Jaota saadud sidrunimaitseline kreem magustoidupokaalidesse ning lase vähemalt 2 tundi külmkapis taheneda. Kaunista nt kärjekommipuruga.
Tõesti maitsev. Kuna poes toorjuustu ei olnud, kasutasin 300 g Alma kohupiimapastat, ka sellega oli väga hea.
Väga hea kreem on. Külalised olid vaimustuses. :)
Usun, et see võib maitsev olla, kuid mis mõte on kasutada lahjat toorjuustu, kui magustaoit nõretab kondenspiimast ja vahukoorest?
Just sellepärast! Nn päästa, mis päästa annab :) Tundub maitsev kreem. Plaanin kindlasti teha!
Just maiustan seda!:) Väga maitsev! Tuli idee serveerida seda väikestest magustoidu klaasidest mündilehe ja pohla garneeringuga.
Hõrk ja õhuline sidrunikreem
Sidrunimaitseline toorjuustu-kondenspiimakreem. Tegelikult on see ühe sidrunipiruka täidis, aga maitsev täidisekreem väärib omaette kreemiretsepti :)