Heeringas hapukoorega

Minimalistlik versioon hapukoorega serveeritud soolaheeringast.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suur soolaheeringas või 240 g pakk VIČI traditsioonilist heeringafileed

400 g Saare 20% hapukoort

1 dl hakitud sibulapealseid

veidi värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Kui kasutad tervet heeringat, siis leota heeringat öö läbi külmas vees. Puhasta kala kõikidest luudest ja lõika väikesteks tükkideks. Kui kasutad VIČI traditsioonilist heeringat, siis nõruta see, patsuta köögipaberiga kuivemaks ja lõika tükkideks. 

Laota heeringatükid vaagnale, kata hapukoorega. Peale puista hakitud sibulapealseid. Jahvata peale pipart. 

Serveeri keedukartulite juurde või omaette roana külmlaual.

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 09.04.2010 15:39

lihtne, aga maistev!

Kybarsepp
postitatud 11.06.2020 20:49

Just, listen aga maitsev!