Kookosesorbett

Kuumal suvepäeval mõjub kookosesorbett mõnusalt jahutavalt.

Kogus
kuuele kuni kaheksale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl vett

200 g suhkrut

soola

5 dl suhkruta kookospiima

0.5 tl vanilliekstrakti

Valmistamine

Kuumuta potis tasasel tulel vesi, suhkur ja sool, kuni suhkur on lahustunud. Sega juurde kookospiim ning vaniljeekstrakt, sega ühtlaseks.

Pane tunniks ajaks külmkappi jahtuma.

Võta segu külmkapist välja, sega uuesti läbi ning külmuta jäätisemasinas vastavalt masina instruktsioonidele.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 07.05.2008 14:07

Maitses nagu veega segatud kookospiim (mida see ju ka oli :). Ilmselt sobib mõne tummise magustoidu või koogi peale, niisama söömiseks vesine ja kahvatu.