Kaunivärviline tikrisorbett

Punastest tikritest saab imekauni roosa, veidi hapuka ja jahutava magusroa - tasub proovida!

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3.5 dl vett

300 g suhkrut

500 g punaseid küpseid tikreid

Valmistamine

Kuumuta potis vesi ja suhkur keemiseni, siis lisa puhastatud tikrid ning keeda 5 minutit. Jahuta ja püreesta köögikombainis või sauseguriga. Suru segu läbi peenekoelise sõela, pressides võimalikult palju magusat tikrimahla (peaksid saama 4 dl segu).

Pane tunniks ajaks külmkappi jahtuma.

Külmuta segu jäätisemasinas vastavalt masina instruktsioonidele.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 01.08.2009 12:48

See ei maitsenud eriti ei mulle ega mehele. Ilmselt seetõttu, et meie mõlema jaoks on õige jäätis ikka see koorene :)