Kuumuta väikeses paksupõhjalises potis rõõsk koor ja või keemiseni.
Võta lusikatäis või paar kuuma kooresegu ning lisa matcha-pulbrile. Saadud roheline pasta seda kooresegu hulka.
Eemalda pott tulelt, sega juurde tükeldatud šokolaad. Sega ühtlaseks.
Kata saadud šokolaadisegu toidukilega ja pane umbes 2 tunniks külmkappi.
Tõsta teelusikaga šokolaadisegu küpsetuspaberile.
Pane väikesele taldrikule matcha-pulbrit ja veereta trühvleid mõrkjas rohelises pulbris.
Laota kihiti õhukindlasse karpi, pane kihtide vahele vahapaberit.
panin vist tsib palju matchat, nii et minu arust sai kibe. samas mees palus, et veeretamisel ikka ohtralt matchat kasutaksin, tema arust oli muidu veits lahja:) endale meeldisid aga kõige enam need trühvlid, millele panin sisse tükikese matcha-martsipani (tegin perenaine.ee retsepti järgi martsipanikattega kohupiimakooki ja sealt jäi natuke üle).
Matcha-trühvlid
Matcha on kuulus jaapani roheline tee, mille mõrkjas maitse sobib hästi tumeda šokolaadiga.