Mimosa-kokteil

Eriti USAs populaarne vahuveinikokteil, mida serveeritakse tihti brunch'il. Eriti hea kokteili saad värskeltpressitud apelsinimahla kasutades.

Kokteil on pärit aastast 1925. a Pariisist, Ritzi hotellist. Kui lisada joogile sorts Grand Marnier'i, saad "Grand Mimosa"

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

3 osa šampanjat või muud vahuveini (nt Jacobs Creek Sparkling)

2 osa hästi külma apelsinimahla

Valmistamine

Serveeri kõrgest šampanjapokaalist. Esmalt vala pokaalidesse šampanja, siis apelsinimahl.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!

 

LISA KOMMENTAAR

Jänkuke
postitatud 23.07.2009 16:31

Kui panna värsket pressitud apselsini mahla, siis ka vahutab väha ja jube hea suvine värske jook. Soovitan julgelt!

Pille @ Nami-nami
postitatud 23.07.2009 17:20

Jänkuke, meil oligi värskeltpressitud apelsinimahl :) Vahutas ikkagi (aga me panime mahla alla ja vahuveini peale)..

hexy
postitatud 02.03.2010 21:23

Mõnus jook