Pohlad karamellikastmega

Pohlade asemel võid kasutada ka jõhvikaid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl külmutatud pohli või jõhvikaid

vanillijäätist soovi korral

Karamellikaste:

2 dl 35% rõõska koort

2 sl suhkrut

2 sl heledat siirupit

Valmistamine

Kui valmistad kastme ise, siis kuumuta potis koor, suhkur ja siirup keemiseni. Alanda kuumust ning keeda nõrgal tulel umbes 20 minutit, kuni kaste pakseneb.

Serveeri kuuma karamellikastet jääkülmade pohlade või jõhvikatega, soovi korral paku juurde ka jäätist.

Nipid ja soovitused:

  • Karamellikastme võid teha ise siinse retsepti järgi või kasutada valmis karamellikastet. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR