Makaronid tuunikala ja sidruniga

Kerge pastaroog. Serveeri kas niisama või koos tomati-sibulasalatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

350 g teokarbikujulisi makarone

200 g rohelisi türgi e aedube väiksemate tükkidena

200 g õliga tuunikalakonservi

1 sidruni riivitud koor

1 sl väikeseid kappareid

näpuotsaga tšillihelbeid

vajadusel oliiviõli

Valmistamine

Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees peaaegu al dente. Lisa potti tükeldatud rohelised oad ning keeda veel 3 minutit, kuni makaronid ja oad on parajalt pehmed.

Samal ajal pane tuunikala ja konserviõli kaussi, tükelda kergelt kahvliga. Lisa sidrunikoor, kapparid, tšilli ja maitsesta soola-pipraga.

Nõruta makaronid ja oad, pane uuesti potti ning lisa tuunikalasegu. Sega kergelt läbi, vajadusel lisa veidi oliiviõli.

Loe veel:

Retsept on ajakirjast Good Food (September 2006, Simply Italian, Tuna & lemon pasta). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 27.03.2010 19:12

Täitsa mõnus,selline kergemat sorti toit:)