Makedoonia fetavõie

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

225 g fetajuustu

3 sl oliiviõli

2 väikest kuivatatud punast tšillikauna

veidi purustatud musta pipart

0.5 sidrunit

Serveerimiseks:

külmpressitud oliiviõli

kalamata oliive

pita leiba

Valmistamine

Pane peenestatud feta, oliiviõli, tcilli, pipar ja sidrunimahl köögikombaini ning püreesta ühtlaseks kreemiks.

Pane fetavõie kaussi, kata kauss toidukilega ning pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma.

Serveeri toatemperatuuril, nirista peale oliiviõli ning kõrvale paku kalamata oliive ja pitaleiba.

Säilib külmkapis kuni nädala.

Nipid ja soovitused:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR