Banaani-maapähklivõileib

Ameerikas armastatud võileib, millele tihti lisatakse veel ka moosi.

Banaan sisaldab rohkelt kaaliumi, B6-vitamiini ja tujutõstvat trüptofaani. Maapähklivõi sisaldab kasulikke küllastumata rasvhappeid ja E-vitamiini.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

röstimiseks sobivat täistera- või mitmeviljasaia

maapähklivõid

banaani

mett

Valmistamine

Rösti mitmeviljasai kuldseks. Määri maapähklivõiga ja kata banaaniviiludega. Nirista peale veidi mett.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 15.07.2010 23:24

Huvitav,üldsegi mitte paha,aga kordamisele ei lähe.

Pille
postitatud 10.11.2015 16:06

Zoozi tehtud foto:

Hexy
postitatud 19.06.2014 21:05

Üllatavalt hea, ma sööks seda teinekordki.

Kaare
postitatud 10.11.2015 15:43

Tõepoolest, üllatavalt hea!

Lota
postitatud 24.11.2015 16:35

Minu suur lemmik! :)

Merilin Sulp
postitatud 25.11.2015 18:54

Mu laste hommikusöögilemmik, röstitud täisterasaia ja tükikise pähklivõiga :) Talvel läheb peale banaan, suvel muud marjad-puuviljad.

Maris Talvik
postitatud 22.09.2016 12:35

Kaneel sobib ka imehästi selle peale ;)

Marge
postitatud 06.03.2017 20:54

Üllatavalt hea. Ma maapähkli maitset väga ei armasta. Mesi ja banaan muudab koosluse vägagi nauditavaks.

Riina Taidre
postitatud 29.11.2017 11:08

See on nii hea!

Kätlin
postitatud 04.12.2018 11:41

Tegin täna sama võikut, kasutasin käsitööleiba rõstisaia asemel ❤️

Sandra Oisalu
postitatud 14.11.2019 21:29

Röstsai maapähklivõi ja banaaniga - superhea kombo :)

Ene Blumberg
postitatud 07.04.2020 13:29

Iirimaal kah populaarne. Ja siis murtakse see sai pikkupidi pooleks et ikka kogu möga söömise ajal välja ei pudiseks...

Sonera
postitatud 15.10.2023 10:04

Minu hommikusöök: