Serveeri magussuppi soojalt või jahtunult, juurde anna saia või küpsiseid.
700 g värskeid hapukamaid õunu
1 l vett
veidi riivitud sidrunikoort
1 kaneelikoor
50-100 g suhkrut
1-2 sl kartulitärklist
Kuumuta potis vesi koos suhkru, sidrunikooreribade ning kaneelikoorega keemiseni.
Samal ajal pese ja tükelda õunad, lisa potti. Keeda õunad tasasel tulel pehmeks, ent mitte katki.
Sega tärklis vähese külma veega ja vala supisse. Kuumuta supp keemiseni, siis tõsta pott kohe tulelt ja lase supil (veidi) jahtuda.
Salme Masso retsept, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
lihtne ja maitsev nii soojalt kui ka külmalt
Minu pilt 2016. aastast :)
Õunasupp
Serveeri magussuppi soojalt või jahtunult, juurde anna saia või küpsiseid.