Kanavardad šerri ja sidruniga

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

3 kanafileed

Marinaad:

4 küüslauguküünt

3 sl magusat šerrit

1 sidrun

1.5 sl oliiviõli

3 loorberilehte

0.5 tl paprikapulbrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanafileed kuubikuteks, pane kaussi. Koori küüslauk, haki peeneks. Riivi sidrunilt koor, pigista välja mahl. Sega marinaadiained omavahel ning vala kanatükkidele. Lase jahedas üle öö maitsestuda.

Nõruta üleliigne marinaad, pruunista kanatükid kas pannil või küpseta 225kraadises ahjus kuldseks. (Soovi korral lüki kanatükid enne praadimist kokteiltiku otsa.)

Sobivad tapas-lauale.

Retsept on Soome ajakirjast Kauneus ja Terveys (30.12.2004, Sherry-sitruunabroileripalat)

LISA KOMMENTAAR