Soolane juust ja maguskartul ehk bataat on väga mõnus kooslus. Naudi kuumalt!
6 nisutortiljat
600 g keedetud või küpsetatud maguskartulit e. bataati
150 g sinihallitusjuustu (nt St Agur)
soola ja musta pipart
praadimiseks oliiviõli
Keeda või küpseta maguskartulid valmimiseni. Jahuta, lõika pooleks ja uurista sisu välja. jaota segu kolmele tortiljale.
Lõika juust kuubikuteks, laota maguskartulisegule. Maitsesta soola-pipraga, aseta peale ülejäänud tortiljad ja suru kokku.
Kuumuta pannil õli, prae igat quesadilla't 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt. Lõika sektoriteks ja serveeri kohe.
Allikas: Alt om Mat. Nami-Nami mugandus ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Tore vegetaarne quesadilla - kasutasin Valio Aura sinihallitusjuustu, mis tasakaalustas bataadi magusust kenasti.
Väga mõnus maitsekooslus. Õli ei ole praadimiseks vajagi, juustune sisu sulab ilusti kokku (mina panin veel riivjuustu lisaks vahele).
Quesadillad maguskartuli ja sinihallitusjuustuga
Soolane juust ja maguskartul ehk bataat on väga mõnus kooslus. Naudi kuumalt!