Quesadillad maguskartuli ja sinihallitusjuustuga

Soolane juust ja maguskartul ehk bataat on väga mõnus kooslus. Naudi kuumalt!

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 nisutortiljat

600 g keedetud või küpsetatud maguskartulit e. bataati

150 g sinihallitusjuustu (nt St Agur)

soola ja musta pipart

praadimiseks oliiviõli

Valmistamine

Keeda või küpseta maguskartulid valmimiseni. Jahuta, lõika pooleks ja uurista sisu välja. jaota segu kolmele tortiljale. 

Lõika juust kuubikuteks, laota maguskartulisegule. Maitsesta soola-pipraga, aseta peale ülejäänud tortiljad ja suru kokku.

Kuumuta pannil õli, prae igat quesadilla't 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt. Lõika sektoriteks ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Allikas: Alt om Mat. Nami-Nami mugandus ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 03.12.2017 20:57

Tore vegetaarne quesadilla - kasutasin Valio Aura sinihallitusjuustu, mis tasakaalustas bataadi magusust kenasti.

Sinikka
postitatud 23.12.2023 16:15

Väga mõnus maitsekooslus. Õli ei ole praadimiseks vajagi, juustune sisu sulab ilusti kokku (mina panin veel riivjuustu lisaks vahele).