Kodused sardiinid

Ehk siis räimed sardiinide moodi. Sobib süüa nii kuumalt kui külmalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g väiksemaid räimi või sardiine

soola ja musta pipart

4 küüslauguküünt

100 g õli

100 g tomatikastet

Valmistamine

Laota puhastatud kalad tihedalt selg ülespoole ahjuvormi. Peale puista soola, pipart, peenestatud küüslauku ja tilli, vala üle õli-tomatikastme seguga.

Hauta 200kraadises ahjus küpseks.

Nipid ja soovitused:

  • Algretseptis oli kasutatud räimi, me lisasime sardiinid ka retsepti sisse. 

Retsept ilmus ajakirjas Nõukogude Naine. Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 01.12.2024 18:55

Tegin väiksemate sardiinidega ja sai väga mõnus. Kindlasti proovin ka räimedega ära.