Kamakäkid sidruni ja kakaoga

Hapukoorega valmistatud kamakäkid.

Kogus
15 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl hapukoort

2 sl kakaopulbrit

4 sl suhkrut

1 tl riivitud sidrunikoort

3 dl kamajahu

Valmistamine

Sega ained ühtlaseks massiks. Vormi lusikaga ühesuurused pallid ja veereta neid väheses kamajahus või kakaopulbris.

Retsept on ajakirjast Stiil (aprill 2000). Pildi tegi Frieda (vt ka blogipostitust).

LISA KOMMENTAAR

Frieda
postitatud 17.06.2009 15:09

Kohe peale valmistamist on need käkid maitselt kamašokolaad mis kamašokolaad, pisikese sidrunikoorelise nüansiga. Nii et kui te armastate kamašokolaadi, siis võite proovida küll. Pärast öö otsa seismist jääb domineerima kama ning varjutab kakaomaitse. Aga kamapallid on päris tore suvine ja eestimaine maiustus ikkagi.