Marineeritud oliivid anšoovisega

Anšoovisefileedesse keeratud marineeritud oliivid on mõnus soolane suupiste.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

450-500 g rohelisi oliive (soovi korral nt paprika- või küüslaugutäidisega)

1 purk (81 g) nõrutatud anšoovisefileed

1 tl vahemeremaade ürdisegu

18-20 kokteiltikku

Marinaad:

3 sl oliiviõli

0.5 sidruni mahl ja riivitud koor

Valmistamine

Lüki oliivid kokteiltikkude otsa, keera anšoovised ümber oliivi tiku otsa. Aseta suupisted servaga nõusse ning kalla peale marinaad.

Kata nõu toidukilega ning lase jahedas 12-24 tundi maitsestuda.

Serveeri tapas-laual.

Loe veel:

Retsept on Soome ajakirjast Kauneus ja Terveys (30.12.2004, Marinoidut anjovisoliivit)

LISA KOMMENTAAR