Rooskapsapirukas sinihallitusjuustuga

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Puhasta esmalt rooskapsad - lõika varrepoolne ots ära, eemalda välimised koledad lehed. Siis lõika rooskapsas terava noaga õhukesteks viiludeks. Haki küüslauk.

Sega kausis hakitud küüslauk, rooskapsaribad, oliiviõli, maitsesta soola-pipraga. 

Rulli lehttainas vajadusel veidi õhemaks, siis tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee terava noaga taina servast umbes 1 cm kaugusele kerge sisselõige. 

Laota rooskapsasegu sisselõikest sissepoole, murenda peale sinihallitusjuust.

Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni pirukas on kenasti kuldne. 

Lõika tükkideks ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 03.10.2016 10:42

Väga maitsev!!