Magus petisupp

Taani magustoit 'koldskål'. Siin on maisitärklisega paksendatud variant.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 sl (Maizena) maisitärklist

1 l petti ehk võipiima

4 sl suhkrut

1 dl 35% rõõska koort

0,5 tl riivitud sidrunikoort

1 dl rosinaid

Kaunistuseks:

35% rõõska koort

Valmistamine

Sega maisitärklis ja 1/3 petist paksupõhjalises potis ühtlaseks. Lisa ülejäänud pett ning muud ained. Kuumuta supp pidevalt segades keemiseni.

Kuumuta umbes 2 minutit. Lisa rosinad, maitsesta. Serveerimisel tõsta magussupi keskele veidi vahukoort.

Loe veel:

Taanlaste Karolines Kökken'i retsept. 

LISA KOMMENTAAR