Punase kapsa coleslaw-salat

Versioon ameeriklaste klassikalisest coleslaw-salatist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g punast kapsast

2 õuna

2 dl (väherasvast) hapukoort

1 sl õunaäädikat

1 tl prantsuse sinepit

1 tl suhkrut

0,5 tl soola

2 sl riivitud värsket mädarõigast

Valmistamine

Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Eemalda õunasüdamik ning lõika õun esmalt õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks tükkideks.

Sega hapukoor, õunaäädikas, sinep, suhkur, sool ja mädarõigas.

Sega kaste õunatükkide ja kapsaga.

Lase paar tundi jahedas maitsestuda.

Loe veel:

Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (4/1998, Cole slaw med rödkål). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Liisi107
postitatud 19.03.2010 10:01

Väga maitsev

Pille
postitatud 07.09.2024 16:17

Liisi pilt ka: