Versioon ameeriklaste klassikalisest coleslaw-salatist.
300 g punast kapsast
2 õuna
2 dl (väherasvast) hapukoort
1 sl õunaäädikat
1 tl prantsuse sinepit
1 tl suhkrut
0,5 tl soola
2 sl riivitud värsket mädarõigast
Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Eemalda õunasüdamik ning lõika õun esmalt õhukesteks viiludeks ja seejärel väiksemateks tükkideks.
Sega hapukoor, õunaäädikas, sinep, suhkur, sool ja mädarõigas.
Sega kaste õunatükkide ja kapsaga.
Lase paar tundi jahedas maitsestuda.
Retsept on rootsi ajakirjast Arlaköket (4/1998, Cole slaw med rödkål). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Väga maitsev
Liisi pilt ka:
Punase kapsa coleslaw-salat
Versioon ameeriklaste klassikalisest coleslaw-salatist.