Šokolaadiflorentiinid

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g tumedat šokolaadi

100 g piimašokolaadi

100 g valget šokolaadi

mandlilaaste

pistaatsiapähkleid

rosinaid

suhkrustatud kokteilkirssi

Valmistamine

Sulata tume, piima- ja valge šokolaad hästi ettevaatlikult eraldi kaussides vesivannis.
Tõsta teelusikaga sulanud šokolaadist väikesed ühesuurused kettad küpsetuspaberile.
Suru igale šokolaadikettale üks rosin, pistaatsiapähkel, mandle ja kirss.
Lase florentiinidel jahedas hanguda.

BBC Good Foodi retsept (Chocolate Florentines)
LISA KOMMENTAAR

Kia
postitatud 19.11.2008 23:11

NULLVesihaudes on väga omapärane sõna :D