Mary Cadogani viinast valmistatud versioon Gennaro Contaldo piirituse-limoncellost. Limoncello on maitsev jäätisele kallatult ning sobib hästi ka jõulukingituseks.
Koori sidrunitelt koore kollane osa. Pane suurde steriliseeritud purki ning kalla peale viin. Sulge purk õhukindlalt ning lase viinal nädal aega maitestuda. Raputa purki iga päev.
Pane suhkur kuumakindlasse kaussi ning kalla peale keev vesi. Sega, kuni suhkur on lahustunud. Lisa vodka ja sidrunikoored ning lase veel nädal aega kinnises purgis maitsestuda. Raputa purki regulaarselt.
Kurna kenadesse pudelitesse, pannes igasse pudelisse ka paar dekoratiivset sidrunikooreriba.
Kodune sidrunilköör limoncello
Mary Cadogani viinast valmistatud versioon Gennaro Contaldo piirituse-limoncellost. Limoncello on maitsev jäätisele kallatult ning sobib hästi ka jõulukingituseks.