Banaanid šokolaadikastmes

Mesised praetud banaanid šokolaadikastme ja vanillijäätisega. Šokolaadikastme võid teha ise või kasutada Schwartau šokolaadi dessertkastet.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 banaani

2 sl võid

2 sl mett

Serveerimiseks:

šokolaadikastet (nt Schwartau)

vanillijäätist

Valmistamine

Pane või ja mesi pannile, kuumuta sulamiseni. Koori banaanid ja lõika pooleks ja siis veel kord pooleks. Pane banaanipoolikud pannile ja prae neid mõlemalt poolt paar minutit, kuni banaanid on kaunilt kuldsed ja pehmenevad.

Valmista šokolaadikaste selle retsepti järgi või kasuta Schwartau šokolaadi dessertkastet.  

Serveeri šokolaadikastet kuumalt või külmalt koos praetud banaanidega, juurde paku vanillijäätist.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 19.11.2015 14:51

Hea magustoit, meie perele maitses. Serveerisin vahukoorega.

Liisi
postitatud 18.03.2016 19:58

Meile ka meeldis. Peale pudistasin mandlilaaste ja piimašokolaadi, aga see oli veidi liiga magus. <p>Jäätisega oleks ka hästi maitsenud, aga selle pistsid lapsed paraku enne nahka :)</p>

Merx
postitatud 19.12.2019 08:40

Mul nii meeldib!