Õuna-hapukoorekaste

Õuna-hapukoorekaste sobib hästi nt verikäki kõrvale.

Kogus
neljale-viiele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 dl hapukoort

2 sl Salvesti õunakastet või 1 haput õuna

0.5 tl soola

1 tl suhkrut

purustatud musta pipart või sidrunipipart

1 tl mahedat sinepit

hakitud maitserohelist

Valmistamine

Sega hapukoor õunakastme või riivitud õunaga. Lisa maitseained ja puista peale maitserohelist.

Lase enne serveerimist külmkapis kuni pool tundi maitsestuda.

Retsept ilmus ajakirjas Elukiri (mai 2002), pildi tegi Kaare.

Vaata ka:

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 22.12.2016 14:16

Tegin riivitud õuna ja Dijoni sinepiga. Üllatavalt hea!