250 g keetmata makarone (nt papardelle, tagliatelle)
2 sl oliiviõli
2 nahata kanafileed (lõika väikesteks tükkideks)
2 hakitud küüslauguküünt
2 dl 10% rõõska koort
3 sl värsket hakitud või 1 sl kuivatatud estragoni
100 g värskeid spinatilehti
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:sektoriteks lõigatud sidrunit
Keeda makaronid rohkes vähese soolaga maitsestatud vees 8-10 minutit, kuni makaronid on al dente.
Samal ajal kuumuta suurel praepannil õli, lisa kana ja prae tugeval kuumusel 4-5 minutit, kuni kanatükid on küpsed ja kuldsed. Lisa küüslauk, rõõsk koor ja estragon. Kuumuta tasasel kuumusel läbi.
Kui makaronid on 'al dente', lisa spinat potti ja sega läbi (edasi keeta pole vaja!). Nõruta spinat ja makaronid, sega kreemja kastme hulka. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.
Serveerides anna igale sööjale sidrunisektor roale tilgutamiseks.
Retsept on mugandatud briti ajakirjast Good Food (June 2001, Easy Pasta, Chicken tarragon pasta).
Makaronid estragoni ja kanaga
Kreemjas kanakaste keedetud makaronidele.