Makaronid estragoni ja kanaga

Kreemjas kanakaste keedetud makaronidele.

Kogus
kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

250 g keetmata makarone (nt papardelle, tagliatelle)

2 sl oliiviõli

2 nahata kanafileed (lõika väikesteks tükkideks)

2 hakitud küüslauguküünt

2 dl 10% rõõska koort

3 sl värsket hakitud või 1 sl kuivatatud estragoni

100 g värskeid spinatilehti

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

sektoriteks lõigatud sidrunit

Valmistamine

Keeda makaronid rohkes vähese soolaga maitsestatud vees 8-10 minutit, kuni makaronid on al dente.

Samal ajal kuumuta suurel praepannil õli, lisa kana ja prae tugeval kuumusel 4-5 minutit, kuni kanatükid on küpsed ja kuldsed. Lisa küüslauk, rõõsk koor ja estragon. Kuumuta tasasel kuumusel läbi.

Kui makaronid on 'al dente', lisa spinat potti ja sega läbi (edasi keeta pole vaja!). Nõruta spinat ja makaronid, sega kreemja kastme hulka. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga.

Serveerides anna igale sööjale sidrunisektor roale tilgutamiseks.

Loe veel:

Retsept on mugandatud briti ajakirjast Good Food (June 2001, Easy Pasta, Chicken tarragon pasta).

LISA KOMMENTAAR

ChicaB
postitatud 12.07.2011 18:13

Väga maitsev!