Kapsa-porgandi toorsalat

Majaka Teeninduskooli hoidiseretsept "Särisev suutäis"

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1.5 kg kapsast

300 g porgandit

1 korralik küüslaugumugul

Marinaad:

1 l vett

2 dl õli

2 dl suhkrut

2 sl soola

2 sl 30% äädikat

Valmistamine

Ribasta kapsas kapsariivi või nn köögimandoliiniga, riivi porgand jämeda riiviga, purusta küüslauk.

Sega potis marinaadiained ning kuumuta keemiseni. Seejärel jahuta. Vala jahtunud marinaad riivitud ja segatud köögiviljadele.

Loe veel:

Retsept ilmus ajalehes Õhtuleht (14.10.2002). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 18.05.2017 07:43

Karima on sellise pildi saatnud:

Redone
postitatud 14.09.2019 23:50

Kas/kaua see keldris säilib?

Pille
posted on 16.09.2019 11:22

Kui on hea jahe kelder, siis kevadeni vast ikka!