Soomes 1970ndatel populaarsuse saavutanud magustoit (Tallimestarin kiisseli). Lihtsama versiooni jaoks jaota tikrikissell lihtsalt magustoidupokaalidesse, puista peale riivleivasegu ning kaunista vahukooretupsuga.
Valmista kõigepealt tikrikissell. Pane vesi ja tikrid potti ning keeda, kuni tikrid on pehmed. Hõõru segu läbi sõela, lisa suhkur. Kuumuta keemiseni.
Võta pott tulelt ning sega juurde külma veega segatud kartulijahu. Tõsta pott uuesti tulele ning keeda hetk. Kui kissell on paksenenud, tõsta pott taas tulelt. Lase kissellil jahtuda, maitsesta vanillsuhkruga.
Valmista leivasegu. Sulata pannil või. Lisa riivitud leib ja pruunista kergelt. Maitsesta suhkru ja kakaopulbriga.
Kalla pool tikrikissellist serveerimiskaussi. Puista peale pool riivleivasegust, siis ülejäänud kissell ning peale ülejäänud riivleivasegu.
Soovi korral serveeri tallimeistri kisselli vahukoorega.
Tallimeistri kissell
Soomes 1970ndatel populaarsuse saavutanud magustoit (Tallimestarin kiisseli). Lihtsama versiooni jaoks jaota tikrikissell lihtsalt magustoidupokaalidesse, puista peale riivleivasegu ning kaunista vahukooretupsuga.