Aseta krevetid lõikelauale. Hoia tugevasti paigal ning tee terava noaga krevetiseljale sisselõige. Eemalda tume veen ning loputa (ära koori!) Puhasta kõik krevetid sel moel. Patsuta krevetid köögipaberiga kuivaks.
Kuumuta õli keskmisel kuumusel. Lisa krevetid ja suhkur ning prae pidevalt segades 1 minut.
Lisa küüslauk ning sibul ja prae segades veel minut aega.
Lisa vesi, kalakaste ja sool. Alanda kuumust ning kuumuta umbes minut aega, kuni krevetid on küpsed ning pann peaaegu kuivaks aurustunud.
Tõsta krevetid taldrikule, kaunista koriandriga ning serveeri kohe. Söö krevette sõrmede vahelt, neid ükshaaval koorides ja lutsides ;)
Retsept on Mai Pham'i raamatust "Pleasures Of The Vietnamese Table" (Caramelized Garlic Shrimp), pildi tegi ZOOZI.
Karamelliseerunud küüslaugukrevetid 'tom rim man'
Lõuna-Vietnamist pärit roog 'tom rim man'.