Küüslaugukrutoonid

Küüslaugukrutoonid sobivad supi peale ja salati sisse või ka niisama krõbistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 purustatud küüslauguküünt

soola

3 sl külmpressitud oliiviõli

4-5 dl kuubikuteks lõigatud ciabatta't või Gruusia leiba

Valmistamine

Sega purustatud küüslauk, õli, sool ja saiakuubikud kausis, nii et saiakuubikud oleksid õliseguga ühtlaselt kaetud.


Laota saiakuubikud ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni krutoonid on kuldsed.

LISA KOMMENTAAR

Põrnikas
postitatud 19.09.2012 23:02

katsetasin. natuke õlised jäid.