Krõmpsuv coleslaw-tüüpi kapsasalat sobib hästi erinevate grillroogade lisandiks.
200 g valget kapsast
100 g punast kapsast
1 suvikõrvits
1 dl hapukoort
1 sl sinepit
1 sl mädarõigast
soola ja musta pipart
Lõika kapsad õhukesteks ribadeks. Poolita suvikõrvits, eemalda pehme sisemine osa. Lõika suvikõrvits tikkudeks.
Sega kastmeained omavahel, sega õrnalt aedviljaribadega.
Lase paar tundi jahedas maitsestuda.
Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (6/2004, Rapea kaalisalaatti). Salati tegid Kristel99 & Peter, pildi tegin mina, Pille :)
Jup, päris hea. Järgmine kord hakkimisega vaeva ei näe ja pigem riivin kapsa.
Krõmpsuv kapsasalat suvikõrvitsaga
Krõmpsuv coleslaw-tüüpi kapsasalat sobib hästi erinevate grillroogade lisandiks.