Krõmpsuv kapsasalat

Krõmpsuv coleslaw-tüüpi kapsasalat sobib hästi erinevate grillroogade lisandiks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g valget kapsast

100 g punast kapsast

1 suvikõrvits

Salatikaste:

1 dl hapukoort

1 sl sinepit

1 sl mädarõigast

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kapsad õhukesteks ribadeks. Poolita suvikõrvits, eemalda pehme sisemine osa. Lõika suvikõrvits tikkudeks.
Sega kastmeained omavahel, sega õrnalt aedviljaribadega.
Lase paar tundi jahedas maitsestuda.

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (6/2004, Rapea kaalisalaatti). Salati tegid Kristel99 & Peter, pildi tegin mina, Pille :)

LISA KOMMENTAAR

Katsetaja
postitatud 16.01.2019 17:07

Jup, päris hea. Järgmine kord hakkimisega vaeva ei näe ja pigem riivin kapsa.