Petisupp virsikutega

Populaarne Taani suvesupp 'koldskål'.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l virsiku-vaarika ehk Peach Melba jogurtit

5 dl petti

2 sl suhkrut

420 g omas mahlas konservitud virsikuid

Valmistamine

Sega jogurt, petipiim ning suhkur omavahel. Lase supil pool tundi külmikus seista.

Nõruta virsikud ning lõika väiksemateks tükkideks. Lisa virsikutükid supile ning serveeri kohe.

Loe veel:

Taani retsept (Koldskål med frugt). Juuresoleva foto saatis kasutaja Frieda.

LISA KOMMENTAAR

Frieda
postitatud 13.08.2008 18:58

Mõnusalt kerge ja lihtne. Minu meelest on suhkur üleliigne, sest jogurt ja virsikud annavad isegi piisavalt magusust ja maitset.