Suhkruherned sulatatud estragonivõiga

Lihtne suupiste varajastest hernekaunadest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 kg õhukesi suhkruherneid

vett

2 tl soola 1 liitri vee kohta

100 g võid

värsket estragoni

Valmistamine

Pese suhkruhernekaunad ning keeda soolaga maitsestatud vees kaanega potis 15-20 minutit. 

Nõruta herned ning aseta soojendatud kaussi.

Sulata või, lisa hakitud estragon ning jaota või nelja väikese kausi vahel. Suhkruherneid söö sõrmede abil, kastes neid sulavõi sisse.

Estragonivõi ideega serveerimine on soomlaste Ruokala.tv lehelt. Pildi tegi Veronika Roosimaa

LISA KOMMENTAAR