Spagetid vikerforellimarjaga

Spagetiroog veidi pidulikumaks puhuks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g värskeid spagette

vett

Forellimarjakaste:

1 dl mahedat kala- või kanapuljongit

4 sl crème fraîche'i

50 g vikerforellimarja

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda värsked spagetid rohkes vees al dente, siis kurna sõelal. (NB! Kui serveerid spagette põhiroana, siis võta 400 g spagette).

Kuumuta puljong keemiseni, lisa koor. Sega 2/3 forellimarjast kastmeleeme hulka. Maitsesta pipra ja vajadusel soolaga. Sega juurde spagetid.

Jaota spagetid taldrikutele, kaunista ülejäänud kalamarjaga.

Loe veel:

Retsept on Soome ajalehest Elanto (1/2001, Spagettia kirjolohen mätikastikkeella)

LISA KOMMENTAAR