Grillitud krevetid gochujang-tšillipastaga

Koreapärased grillitud krevetid terava gochujang-tšillipastaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g hiidkrevette

2 sl gochujang-tšillipastat

värsket murulauku või mugullauku

Valmistamine

Kui kasutad külmutatud krevette, siis sulata ja nõruta need esmalt korralikult. Sega tšillipastaga, lase 20-30 minutit maitsestuda.

Siis lüki krevetid peenikestele puit- või metallvarrastele. Grilli krevetid mõlemalt poolt küpseks ehk kui toored hallikad krevetid on muutunud roosakas-oranžiks. Kui praed krevette pannil, siis pole vardaid vaja, tõsta lihtsalt kuumale pannile ja prae mõõdukalt tugeval kuumusel mõlemalt poolt küpseks. 

Puista peale hakitud muru- või mugullauku ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Idee on Mari-Liisi blogist. Nami-Nami retseptikogu jaoks tegi pildi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR