Jogurtivaht kamaga

Imelihtne eestimaine dessert. Jogurti happesus sobib hästi kamaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

2 sl tavalist või vanillisuhkrut

250 g maitsestamata jogurtit

4 sl kamajahu

Serveerimiseks:

pohlamoosi või püreestatud jõhvikaid

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor suhkruga. Sega vahukoor jogurtiga, siis sega õrnalt juurde kamajahu.

Serveeri meelepärase moosiga (soovitavalt mõni hapukam moos, nt pohla-, jõhvikamoos).

Pildi tegi KOKKAMAS95.

LISA KOMMENTAAR

Elis
postitatud 03.12.2009 10:29

Veidi nostalgiat kiire argiõhtu magusaisu turgutamiseks!

ErleS
postitatud 17.07.2010 19:37

Valmib kiiresti ja maitseb hästi. Kuna jõhvika- ja pohlahooaeg ei ole veel saabunud, tegin maasikatega. Kindlasti sobib kõikide marjadega. Meeldis, et oli nii vahukoore pehmus ja mahedus kui jogurti värskus ja kergus koos.

Kokkamas95
postitatud 27.01.2012 20:43

Mõnus Eestimaine magustoit.