Spinat feta ja mandlilaastudega

Kiire ja lihtne spinatiroog, millele fetajuust lisab nii kreemisust kui ka soolasust. Sobib nii iseseisvaks roaks kui ka lisandiks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g värskeid spinati- või ruutlehikulehti

25 g mandlilaaste

1-2 küüslauguküünt

2 sl võid

soola ja musta pipart

150 g fetajuustu

Valmistamine

Esmalt tuleks spinat pesta ja sõelale nõrguma panna. Kuumuta kannutäis vett keemiseni, kalla spinatile, et lehti "närtsitada". Siis loputa spinatilehed külma vee all ning nõruta.

Rösti mandlilaastud kuival praepannil kuldseks.

Koori ja haki küüslauk.

Kuumuta pannil või. Lisa küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Lisa spinatilehed ning kuumuta paar minutit aeg-ajalt segades. Tõsta pann tulelt.

Murenda peale fetajuust, kaunista röstitud mandlilaastudega. 

Pildi tegi Nami-Nami rõõmuks Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 06.06.2010 20:55

Mmm, väga mõnus soolane! amps. Järgmisel korral ma soola ei lisakski, fetast piisab täiesti. Kasutasin Esko Talu fetat basiilikuga. Mandlid sobivad siisa ideaalselt.