Esmalt tuleks spinat pesta ja sõelale nõrguma panna. Kuumuta kannutäis vett keemiseni, kalla spinatile, et lehti "närtsitada". Siis loputa spinatilehed külma vee all ning nõruta.
Rösti mandlilaastud kuival praepannil kuldseks.
Koori ja haki küüslauk.
Kuumuta pannil või. Lisa küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Lisa spinatilehed ning kuumuta paar minutit aeg-ajalt segades. Tõsta pann tulelt.
Murenda peale fetajuust, kaunista röstitud mandlilaastudega.
Mmm, väga mõnus soolane! amps. Järgmisel korral ma soola ei lisakski, fetast piisab täiesti. Kasutasin Esko Talu fetat basiilikuga. Mandlid sobivad siisa ideaalselt.
Spinat feta ja mandlilaastudega
Kiire ja lihtne spinatiroog, millele fetajuust lisab nii kreemisust kui ka soolasust. Sobib nii iseseisvaks roaks kui ka lisandiks.