2 seasüdant (u 700 g)
4 viilu peekonit (u 75 g)
50 g võid
1.5 dl 35% rõõska koort
1.5 dl vett
soola ja musta pipart
1 sl punasesõstraželeed
1 sl (Danablu) sinihallitusjuustu
soovi korral kulööri
vajadusel kastmepulbrit
Puhasta südamed, loputa hoolega. Lõika peekon ja südamed õhukesteks ribadeks.
Sulata paksupõhjalises potis või. Pruunista peekon ja süda võis kahes jaos.
Lisa rõõsk koor, vesi, sool ja pipar. Hauta tasasel tulel kaane all umbes 30 minutit.
Maitsesta punasesõstraželee, sinihallitusjuustuga. Soovi korral lisa kulööri ja kastmepaksendajat. Serveeri keedetud kartuli ja värske salatiga. Retsept on pärit taanlaste "Karolines Køkken" retseptivihikust (Hjerter i vildtsauce).
Hautatud süda kastmes