Haggisega täidetud Portobello šampinjonid

Suured täidetud seened Šoti moodi.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 suurt portobello seent või karbitäis suuremaid šampinjone

1 peenestatud küüslauguküüs

250 g haggist

2 sl hakitud värsket koriandrit

1-2 sl külmpressitud oliiviõli

1 sl riivitud parmesani

Valmistamine

Eemalda seentelt jalad ning aseta seenekübarad teineteise kõrvale ahjuvormi.

Võta haggis kestast välja, pudista tükkideks. Sega küüslauk haggise ja koriandriga. Tõsta seenekübaratele. Nirista õliga ja riputa peale parmesani. Nirista uuesti õliga.

Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit. Serveeri juuretiseleivaga.

BBC Good Food LIVE retsept (Sue Lawrence, Haggis Stuffed Mushrooms)

LISA KOMMENTAAR