Maisimannapuder (põhiretsept)

Heal lapsel mitu nime - Itaalias tuntakse seda polenta, Rumeenias mamaliga ja Gruusias gomi nime all :)

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl maisimannat ehk polentat

1 l vett

1 tl soola

1-2 sl või rohkemgi võid või oliiviõli

Valmistamine

Kuumuta soolaga maitsestatud vesi suures potis keemiseni. Sõrista juurde maisimanna, putru hoolega segades.

Hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades valmimiseni. Serveerimisel lisa veidi võid või oliiviõli. 

Nipid ja soovitused:

  • Veganliku versiooni puhul lisa õli, mitte võid. 

Pildi tegi Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 05.04.2010 15:14

Mõnus avastus.Meeldib kasutada erinevate liharoogade juurde.

Pille
postitatud 04.04.2021 15:26

Tegin osso buco kõrvale 2021. a. kevadpühadelauale. Mõnus!