Maasika-kamakreem

Eestlaste lemmikut, kamajahu, annab edukalt kasutada erinevates marjadessertides.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g maasikaid

2 dl 35% rõõska koort

50 g kamajahu

50 g suhkrut

Kaunistuseks:

sidrunmelissi või münti

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor suhkruga, lisa vähehaaval kamajahu ja tükeldatud maasikad. Serveeri magustoidupokaalides.

Soovi korral kaunista tervete maasikate ja mündi- või melissioksaga.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Pepita
postitatud 01.07.2008 10:27

maasika-kamakreem oli oodatult hea :)

Mirjam
postitatud 27.06.2012 23:05

Väga maitsev. Kuna mul parasjagu maasikaid ei olnud, lisasin kiivi-rabarberi moosi.

Martiina
postitatud 02.07.2017 12:37

Mõnus ja suvine!

Taimi Rikk
postitatud 10.07.2017 21:02

Nämm!