Keedetud edamame oad

Edamamed on noored ja pehmed sojaoakaunad, mida müüakse aasia- ja deli-poodides. Süüakse nagu tavalisi herned - oad suhu ja kaunad minema.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g külmutatud edamame sojaube

keetmiseks vett ja soola

Serveerimiseks:

Maldoni meresoola

Valmistamine

Kuumuta suures potis soolaga maitsestatud vesi keemiseni.

Lisa edamame oad ning keeda umbes 4-5 minutit, kuni kaunad on erkrohelised ja just pehmed. 

Tõsta vahukulbiga korraks jäävette, et oad edasi ei keeks, siis nõruta sõelal ja patsuta kuivaks.

Puista peale meresoola ja serveeri.

Nipid ja soovitused:

  • Soolahelveste abil võib kasutada ka maitsestatud soola.
  • Niiviisi valmistatud oakaunad säilivad õhukindlas karbis külmkapis kuni 2 päeva.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR