Sulata potis või. Sega küpsetuspulber jahuga. Lisa kõik ained retseptis antud järjekorras sulavõi hulka.
Tõsta lusikaga või pigista tordipritsist ahjuplaadile väikesed kuhjakesed.
Jäta küpsiste vahele tublisti ruumi, sest tainas vajub laiali. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Retsept ilmus Suure Eesti Raamatuklubi raamatus "Head Isu!Suur küpsetamisraamat". Juuresoleva foto saatis kasutaja Tullia.
Tavalise suhkru asemel kasutasin muscovadot, kuid muus osas järgisin esmalt retsepti. Järgmisele pannitäiele lisasin lusikatäie nisujahu rohkem, sest minu meelest valgus tainas muidu ikka liiga laiali. Mõnusad kaerased krõbedikud. Kamajahu maitse ei olnud kahjuks küll kuigi tuntav.
Kama-kaerahelbeküpsised
Vana talupojatoit kama sobib hästi ka küpsiste tegemiseks.