Strasbourgi küpsised

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g võid

0,5 dl tuhksuhkrut

1 sl vanillisuhkrut

60 g e. 1 dl nisujahu

1 dl kartulitärklist

Vahele:

sulatatud šokolaadi või moosi

Valmistamine

Vahusta või ja suhkur ja lisa tärklise-jahusegu. Rulli tainas õhukeseks. Lõika ümmarguse vormiga tainast välja küpsised ja küpseta 175-kraadises ahjus helepruuniks.

Kui küpsised on jahtunud, siis pane kaks küpsist kokku, vahele sulatatud šokolaadi või keedist.

Suure Eesti Raamatuklubi retsept. Pildi tegi GEA.

LISA KOMMENTAAR

Gea
postitatud 15.06.2010 22:43

Tainast oleks olnud võimatu rullida ja ega vajadust ei olnud ka. Tõstsin teelusikaga väikesed pätsikesed ja silusin väheke pealt, tulid ilusad küpsised küll. Huvitav oli see, kuidas soojana suus ära sulasid.

Sirle
postitatud 30.03.2015 17:17

Mina olen teinud selliseid küpsiseid, aga vahele panin iirisekreemi.