Jõululauale sobiv maiustus.
100 g valget šokolaadi (nt Fazer)
2 dl suuri seemneteta rosinaid
Murra šokolaad tükkideks ja sulata ettevaatlikult mikroahjus. Sega rosinad sulašokolaadi hulka
Jaota segu väikestesse portsjonvormidesse või määri küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jahtunud lumerosinad murra tükkideks.
Säilita toatemperatuuril.
Soome Herkkutori retsept (Jouluisen makeaa: Lumirusinat). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maitsvad, lihtne teha ka. Soovitan hoida külmkapis või rosinad näppude vahelt kiiresti ära süüa, sest šokolaad kipub sõrmede vahel sulama :)
Erle pilt ka:
Siia võiksid ka kookoslaastud/helbed hästi sobida :)
Lumised rosinad
Jõululauale sobiv maiustus.