Lumised rosinad

Jõululauale sobiv maiustus.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g valget šokolaadi (nt Fazer)

2 dl suuri seemneteta rosinaid

Valmistamine

Murra šokolaad tükkideks ja sulata ettevaatlikult mikroahjus. Sega rosinad sulašokolaadi hulka

Jaota segu väikestesse portsjonvormidesse või määri küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jahtunud lumerosinad murra tükkideks.

Säilita toatemperatuuril.

Soome Herkkutori retsept (Jouluisen makeaa: Lumirusinat). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

ErleS
postitatud 09.08.2010 18:59

Maitsvad, lihtne teha ka. Soovitan hoida külmkapis või rosinad näppude vahelt kiiresti ära süüa, sest šokolaad kipub sõrmede vahel sulama :)

Pille
postitatud 30.11.2025 21:51

Erle pilt ka:

Maari Ka
postitatud 04.12.2025 15:18

Siia võiksid ka kookoslaastud/helbed hästi sobida :)