Praetud halloumi tšilliga

Väike krehvtine suupiste Küproselt pärit halloumi juustust. Sobib niisama haukamiseks, aga ka koos salati ja leivaga serveerimiseks.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit + jahtumine
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 sl hakitud värsket punast tšillikauna

2 sl külmpressitud oliiviõli

200 g halloumi juustu

0.25 sidruni mahl

Valmistamine

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel tulel ja prae juustuviile kuival pannil 2 minutit mõlemalt poolt, kuni juustul on kuldpruunid laigud.

Pane praetud juustuviilud serveerimisalusele. Puista peale hakitud tšilli, nirista peale oliiviõli ning veidi sidrunimahla.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Merilin.

LISA KOMMENTAAR